1-2

Nu är sista matchen för säsongen spelad med pojklaget. Det blev en riktigt sur 1-2 förlust borta mot Malmköping. Vi var det bättre laget och hade chanser för att döda matchen, men icke! Istället fick dom två riktiga pissmål. Sedan att vi hade århundradets sämsta domare gör ju inte saken bättre. Hemmadomare. Men men.. Man ska ju aldrig skylla en förlust på domaren.
Ganska skönt att det är slut med matcher och träningar nu i alla fall. Nästa säsong blir det att satsa på att komma tillbaka som spelare och lägga tränarkarriären på hyllan ett tag.

Magsjuk och ont i halsen = bakfylla?

Måndag imorgon. Ny arbetsvecka. Blir nog en ganska jobbig inledning av veckan. Är ju månadsslut.

En bra blogg ska tydligen uppdateras 3 gg/dag inte 3 ggr/månad.


Höst

Snart dags för match. Racing - Barca. Alltid kul att se Barca lira. Tycker Zlatan börjar bli bättre o bättre också. Frågan är nu bara hur mycket av matchen jag orkar se. Inte omöjligt att jag somnar.. Har varit en lång dag. Jobb 05.30-17-30, sen fotbollsträning på det.

Börjar bli jäkligt kallt och blåsigt ute nu också. Höst helt enkelt.

Bloggning två dagar i rad. Kanske ska fortsätta så? Eller vad säger du Mike?

För övrig har jag börjat använda andra skor än min fina foppatofflor. Inga konstigheter!


Nytt inlägg!

Ojoj, var ett tag sedan jag skrev här nu. En och en halv månad sedan. Och vad skrev jag då om? -Jo, om steloperation.
Börjar längta extremt tills det är dags. 5 oktober smäller det. Ska bli så jäääävla skönt. Det har varit det jobbigaste året någonsin detta (fotbollsmässigt iaf). Frustrerande att inte kunna spela. Till en början var det inte så jättefarligt. Men nu. I höst. Fy fan. Så trött jag varit på att inte kunna bidra något på planen. Inget roligt att gå runt och halta heller. Men men.. sånt e livet..

Liggar o kollar på Svenska Hollywoodfruar just nu. Vilket kvalitetsprogram. Kanske mitt favoritprogram. Anna Anka, vilken profil. Eller inte.. det kan vara det största skitprogrammet som gjorts. Ändå kollar jag på det. Märkligt.

Måste säga grattis till Mike också. Han har gått och blivit ihop. Grattis!!

Roligare än såhär är inte blogginlägg ibland.

RSS 2.0